Trade Compliance Congres

Donderdag 3 oktober 2019

WTC, Rotterdam

Trade Facilitation

LSP Solutions automatiseert complexe douane processen. Specialisaties zijn afhandeling van het douane entrepot, volledig automatische afhandeling van het export proces (BlackBox) en e-commerce afhandeling met zeer grote volumes waaronder ook de Venue. Deze software wordt volledig aangeboden via SaaS.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan hierover graag met u in gesprek. 

www.lspsolutions.nl

Juridische procedures
Uw internationaal opererende bedrijf behoort te voldoen aan nationale en Europese wetgeving. Wellicht maakt u daarbij gebruik van specifieke mogelijkheden die vergunningen u kunnen bieden. U kunt in de omstandigheid komen dat u het niet eens bent met een ambtelijke beslissing en niet overstag wenst te gaan.

Advies
Om uw koers te bepalen heeft u goede raad nodig. “De raad die wordt geformuleerd nadat de situatie grondig werd bestudeerd en wordt onderbouwd door feiten”. Deze definitie van advies past ons precies en ligt ons na aan het hart. Voor minder doen wij het niet. Om dit maatwerk te kunnen bereiken gaan we graag met u in gesprek.

Projecten
Er is een kink in de kabel en u wenst de bakens te verzetten. Bedrijven hebben niet altijd de tijd of de middelen om ons advies goed in de bedrijfsvoering te implementeren. Een project is een middel om aan deze bedrijfsmatige behoefte te voldoen. Binnen uw organisatie is er gebrek aan kennis of capaciteit om uw doelstellingen te behalen.

Management
Indien u een oogje in het zeil houdt kunt u tijdig bijsturen en komt uw organisatie nooit voor Pampus te liggen. De dynamiek van internationale handel vereist een gestructureerde aansturing van middelen en processen. Na grondige analyse van uw organisatie en bijbehorende processen concludeert u dat extern management gewenst of noodzakelijk is.