Trade Compliance Congres

Donderdag 3 oktober 2019

WTC, Rotterdam

dbh

UW WERELDWIJDE LOGISTIEKE-, DOUANE- EN TRADE COMPLIANCE PROCESSEN NOG EFFICIËNTER BEHEREN
dbh werkte al aan digitalisering van logistieke ketens, lang voordat anderen erover begonnen na te denken. dbh is dé toonaangevende aanbieder van software- en consultancy solutions o.a. op het gebied van international handel, -douane, -trade compliance, bepaling goederenoorsprong,  leveranciersverklaringen, preferentiële berekeningen, transport management, port solutions, SAP Plug-ins en cloud services. 
 
Met een toekomstgericht perspectief breken we met onze oplossingen onnodige barrières af binnen wereldwijde supply chains. Bijvoorbeeld op het gebied van douane-, trade compliance met respectievelijk onze software oplossingen ‘Advantage Customs’ en ‘Advantage Compliance’. Met als doel een verhoogde efficiency van al uw goederenstromen, waarbij uw goederen compliant én zo snel, veilig, en kosteneffectief mogelijk aankomen.  

www.dbhsoftware.nl

 

WERELDWIJD ACTIEF
Onze productsuite is gebaseerd op meer dan 40 jaar ervaring en competentie. Met het hoofdkantoor in Bremen, Duitsland en een aanzienlijk aantal vestigingen en vertegenwoordigingen is dbh ruim vertegenwoordigd in Duitsland en Nederland. Wij maken het verschil met onze uitgebreide portfolio aan ready-to-use software producten die uw bedrijf nog concurrerender maken. Ruim 2400 Europese- en internationaal opererende klanten, zijn hier het voorbeeld van. Onze producten zijn modulair opgebouwd, onderling compatible, beschikbaar als ASP- (SaaS) en als Inhouse oplossing en zelfs leverbaar als SAP-Plug-ins. Onze service portfolio bestaat uit consultancy, implementatie, development en ondersteuning en hosting in onze ISO/IEC27001 gecertificeerde datacenters.
 
Alle oplossingen wordt in samenwerking met u uitgewerkt om uw internationale handels-, logistieke-, douane- en compliance processen perfect op elkaar af te stemmen. Wij adviseren u graag persoonlijk.